Monday 14 November 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ Στην Αμμόχωστο με ρεμπέτικο τραγούδι


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
Στην Αμμόχωστο με ρεμπέτικο τραγούδι
Σ`αγαπώ, σ`αγαπώ γιατί είσαι ωραία,
σ`αγαπώ, σ`αγαπώ γιατί είσαι εσύ "Αμμόχωστος"
Το Σαββάτο 29 οκτωβρίου 2011 συγκεντρώθηκαν Μέλη, φίλοι και υποστηριχτές του Συνδέσμου Αμμοχώστου Μ. Βρετανίας στην αίθουσα της Κυπριακής Αδελφότητας στο Britania Centre, Britania Road, North Finchley, N12 9RU.
Με ρεμπέτικα τραγούδια και μουσική θυμήθηκαν και ύμνησαν τημ μαρτυρική αγαπημένη Πόλη, την Θεά που καρτερεί να απελευθερωθεί απο τους Τούρκους. Ο γνωστός και αγαπητός ρεμπέτης καλητέχνης της παροικίας μας Νίκος Σιακκόλας με την συνοδεία της γλυκειάς ρεμπέτικη φωνής της Ελισάβετ Αραβίδου, και του `Αντη Χριστοφή, ερμήνευσαν τραγούδια ειδικά για την βραδιά αυτή.Το αποκορύφωμα της μουσικής βραδιάς ήταν ο γνωστός Αμμοχωστιανός μουσικός και ταγουδιστής Νίκος Σαββίδης ο οποίος τραγούδησε πατριωτικά τραγούδια για την Αμμόχωστο.
Επίσημοι παρευρησκόμενοι ήταν ο Tom Cox (Friends of Cyprus) ο κ. Κύπρος Χαραλάμπους( Μορφωτικός Σύμβουλος της Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας), η Μαρίνα Σάββα Γραμματέας του David Barrowes ( House of Paliament).
Ο Δρ, Β. Μαύρου (ΕΚΑ και Σύνδεσμος Αμμοχώστου), Σούλα Κίτσιου ( Lobby for Cyprus) και άλλοι.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δρ. Πέτρος Καραγιάννης καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε την επιτροπή και όλα τα Μέλη για την προσπάθεια και την οργάνωση της εκδηλώσεως αυτής.
Τελείωσε η βραδιά με λαχνούς και πολλά δώρα.
Αλέκα Μπούργαλη

Sunday 13 November 2011