Wednesday 6 July 2011

FAMAGUSTA AUDI TENNIS CHAMPIONSHIPS 2011

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “FAMAGUSTA AUDI TENNIS CHAMPIONSHIPS 2011”του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστοu

Με 102 συμμετοχές σε 5 αγωνίσματα ολοκληρώθηκε το 1ον στο είδος του Τοπικό Πρωτάθλημα “Famagusta AUDI Tennis Championships 2011” που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου στις εγκαταστάσεις του στη Λεμεσό με συμμετοχές και από τους φίλους του άλλου Ομίλου της Λεμεσού το Σπόρτινκ Κλαπ.

Στον αγωνιστικό τομέα ο τελικός των Ανδρών+35 έφερε αντιμέτωπους τους τον Νίκο Δαμιανού του ΟΑΑ και τον Demetri Lazarev του Σπόρτινκ Κλαπ. Νικητής μετά από ένα αμφίρροπο και εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνα, αναδείχθηκε, με την πολύ σταθερή του απόδοση ο Νίκος Δαμιανού με σκορ 2-1 σετ, 7-5, 1-6 και 10-7. Στον άλλο τελικό +45 η Ελένη Πηλαβά του ΟΑΑ, με ελάχιστα λάθη και χωρίς πίεση κέρδισε την Δημήτρη Γεωργίου του Σπόρτινκ Κλαπ που προσπάθησε στον αγώνα με σκορ 2-0 σετ, 6-1 και 6-2 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Στα αξιοσημείωτα του πρωταθλήματος η κατάκτηση άλλων 3 τίτλων από τον Νίκο Δαμιανού.

Στην τελετή λήξης και απονομής των επάθλων στους νικητές του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Ομίλου κος Ροδιών Παναγιώτου αφού συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν για το ήθος που επέδειξαν στους αγώνες σεβόμενοι τις αθλητικές αξίες του τίμιου παιγνιδιού και το ευ αγωνίζεσθε ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπόρτινκ Κλαπ και ιδιαιτέρα τους κυρίους Γιώργο Κούντα και Φρίξο Τσακκιστό για την στήριξη τους σε αυτό το πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι με τα υπόλοιπα Μέλη των δυο Διοικητικών Συμβουλίων θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στην συνέχιση και αναβάθμιση τέτοιου είδος πρωταθλημάτων, με πάντα γνώμονα την αλληλογνωριμία των Μελών και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Ομίλων, όπου είναι στο συμφέρον όλων των Μελών και του τένις γενικότερα.

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Μέγα Χορηγό του πρωταθλήματος την εταιρία ΑUDI για την συνεχή οικονομική στήριξη που παρέχει γενικότερα στο Κυπριακό τένις και σίγουρα την ΕΝΑΡΞΗ τις πολύχρονης οικονομικής στήριξης προς τον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου.

Για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκαν οι μπάλες “Prince” που ήταν μια ευγενή προσφορά της εταιρείας Tennis Point την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Επιπρόσθετα ευχαρίστησε τον κο Στέλιο Μονιάτη της εταιρίας Λανίτη για την ευγενή παραχώρηση των αναψυκτικών και χυμών καθώς και τον φίλο του Ομίλου κο Ρόνη Ιωαννίδη για την προσφορά διαφόρων ποτών.

Γραφείο Τύπου ΟΑΑ - Ιούνιος 2011

Famagusta Tennis Club